GDPR

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

S prijavo na e-novičke ter poslanim povpraševanjem oz. naročilom storitve obdelava, omogočite podjetju FENIKSBUS d.o.o., Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je
Uroš Zdravković, dosegljiv na elektronskem naslovu: u.zdravkovic@feniksbus.com

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na prejemanje e-novičk se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo je elektronski naslov.

Če želite, da vam pripravimo ponudbo na določeno podjetje, vas bomo prosili za ime, priimek, naziv podjetja, elektronski naslov, telefonsko številko, naslov (ulica, stanovanje oz. nadstropje, poštno številko in mesto). Osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročene storitve.

Ob vsakem obisku spletne strani FENIKSBUS d.o.o. se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani. FENIKSBUS d.o.o. tako zbranih podatkov se ne obdeluje posebej in se jih ne povezuje z drugimi podatki.

NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali.

Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi naročila – pogodbenega razmerja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali

ob prijavi na e-novičke hranimo podatke do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.
ob naročilu ponudbe po spletu , podatke hranimo 3 mesece; Stranka pa ima pravico zahtevati izbris pred navedenim obdobjem.

Dnevniške datoteke spletnega strežnika hranimo 24 ur.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na

elektronski naslov: info@feniksbus.com

ali po pošti na naslov:

FENIKSBUS d.o.o.
Vita Kraigherja 5,
2000 Maribor, Slovenija

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju FENIKSBUS d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.